Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli:

Tallimme on normaali. Karsinoita on 22. Omistamme yhden suuren tallin. Talli on punainen. Siellä on satulahuone ja toimisto.

Kenttä:

Kenttä on isokokoinen, hiekkapohjainen ja hyvin valaistu. Kisakenttä on vielä isompi. Sekin on hyvin valaistu. Kisakentällä on puupenkit sillä se on vanha. Vain penkit on jätetty kunnostamatta. Ei penkeissä mitään tikkuja ole tai ei se luhistu. Se on vain harmaan värinen.

Maneesi:

Maneesissa on kenttäkirjaimet, pieni katsomo , valaistus ja hiekkapohja. Katsomossa on noin 25 penkkiä. Kisamaneesissa on hierveän paljon penkkejä. Niitä on jopa 100 penkkiä. Ne ovat hienosti "kerroksittain". Sielläkin on kirjaimet. Ja se on hiekkapohjainen. Myös valot ovat hyvät.

Maastot:

Maastoja on paljon. Ne ovat hyvä kuntoisia ja pituudet 500m-10km. Hiekkatietä ei lasketa. Maastossa on myös 4 eri maastoesterataa. On myös kisamaastoja. Myös noita toisia maastoja käytetään kisoissa. Mutta kisamaastot ovat 200m-6km joten siksi kisoissa käytetään myös toisia.

Uittopaikat:

Omistamme myös uittopaikan. Se on hyvä kuntoinen ja sinne on tallilta n.300m. Se on jaettu kahteen osaan poljuilla. Toisella puolella on laituri ihmiselle ja toisella puolella voi uittaa heppoja.

Laidun:

Meillä on myös laitumia. Sinne on lyhyt matka. Sinne pääsee kun kävelee polkua pitkin tallin takaa. Ja siellä on puita.

Kotini:

Kotini on myös punainen. Se on kaksikerroksinen.

Ravirata:

Ravirata on hyvä kuntoinen. Se on 2000m pitkä. Siellä kisataan ja pidetään tunteja. (Ajotunteja tai montéa.)

Tarhat:

Tarhoja on monta. Tarhaus järjestys muuttui 100% Ja tallillamme on pientä remonttia joten pohja piirustus ei pidä paikkaansa!

©2020 Talli Melooni - suntuubi.com